In januari op afspraak geopend

Hoewel de winkels weer gewoon open mogen zijn – hoera! – kiezen wij ervoor om in de maand januari alleen op afspraak geopend te zijn.

Dit vanwege onze eigen planning, en om klanten extra gelegenheid te geven om in alle rust, ruimte en veiligheid onze winkel te bezoeken. Als u van te voren telefonisch of per e-mail contact met ons opneemt, plannen we graag een afspraak met u in. We zien er naar uit om u weer te ontvangen!

Vanaf februari zijn we weer regulier geopend.

Coronaveiligheid

Een bezoek aan onze winkel kan geheel coronaveilig plaatsvinden.

Ons pand is ruim, wordt goed geventileerd en schoongemaakt, en bij de kassa hangt een spatscherm. Wij dragen een FFP2-mondkapje en houden 1,5m afstand; dat vragen we ook van u. We zijn volledig gevaccineerd en bij verkoudheidsklachten laten we ons testen. Onze bezorgingen zijn natuurlijk ook helemaal coronaproof.

Tot en met eind januari gaan we nog een stapje verder, door enkel shoppen op afspraak aan te bieden. Dan heeft u heerlijk de winkel voor u alleen!

"We zijn in januari alleen op afspraak geopend"


Online winkelen blijft mogelijk

Winkelen hier op onze website blijft natuurlijk ook gewoon mogelijk. Bijna al onze stukken zijn online te bezichtigen en te bestellen. We komen ze graag coronaproof bij u thuis brengen!

Wilt u wat meer informatie over een artikel, of nog meer foto’s? Wilt u weten wanneer we het kunnen komen bezorgen bij u? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen, we zijn u graag van dienst.

Een goed gevoel bij Melenhorst

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Uitgebreide website
  • Alleen het mooiste antiek
  • Échte, persoonlijke service
  • Snelle, flexibele bezorging
  • 100% klanttevredenheid