Op afspraak geopend

In lijn met de huidige richtlijnen werken we op dit moment op afspraak. U bent van harte welkom om een afspraak te maken voor een fijn, vrijblijvend en coronaveilig bezoek aan de winkel!

Of u nu gewoon lekker rond wilt snuffelen of doelgericht naar één van onze mooie stukken wilt komen kijken: alles is mogelijk en we vinden het fijn om u te zien.

Van woensdag tot en met zaterdag van 10 tot 17 uur zijn we in de winkel. We verwelkomen u dan graag! Maar ook daarbuiten kunt u meestal wel langskomen. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

"We zijn weer op afspraak geopend!"

Coronaveilig winkelen

Uiteraard kunt u bij ons op een plezierige en coronaveilige manier winkelen. De winkel wordt goed geventileerd en schoongemaakt, wij dragen een mondkapje en houden te allen tijde 1,5m afstand. Bij verkoudheidsklachten blijven wij uiteraard thuis; dit verwachten we ook van onze klanten. Ook onze bezorgingen zijn natuurlijk helemaal coronaproof.


Online winkelen blijft mogelijk

Winkelen hier op onze website blijft natuurlijk ook gewoon mogelijk. Bijna al onze stukken zijn online te bezichtigen en te bestellen. We komen ze graag coronaproof bij u thuis brengen!

Wilt u wat meer informatie over een artikel, of nog meer foto’s? Wilt u weten wanneer we het kunnen komen bezorgen bij u? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen, we zijn u graag van dienst.

Een goed gevoel bij Melenhorst

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Uitgebreide website
  • Alleen het mooiste antiek
  • Échte, persoonlijke service
  • Snelle, flexibele bezorging
  • 100% klanttevredenheid