Wij zijn weer gewoon geopend

In lijn met de huidige richtlijnen zijn we op dit moment weer gewoon geopend van woensdag t/m zaterdag van 10 tot 17 uur. Onze winkel is ruim (600 m2), rustig, schoon en goed geventileerd. U bent van harte welkom voor een fijn, vrijblijvend en coronaveilig bezoek aan de winkel!

Of u nu gewoon lekker rond wilt snuffelen of doelgericht naar één van onze mooie stukken wilt komen kijken: alles is mogelijk en we vinden het fijn om u te zien.

Coronaveilig winkelen

Natuurlijk kunt u bij ons op een plezierige en coronaveilige manier winkelen. Onze winkel is ruim en rustig, vaak heeft u de winkel zelfs voor u alleen!

Ons pand wordt goed geventileerd en schoongemaakt, bij de kassa hangt een spatscherm en we houden 1,5m afstand. Een mondkapje hoeft niet meer, maar mag uiteraard wel. Bij verkoudheidsklachten blijven wij thuis; dit verwachten we ook van onze klanten. Onze bezorgingen zijn natuurlijk ook helemaal coronaproof.

Private shopping

Vindt u het fijn om de winkel helemaal voor u alleen te hebben? Ook dat is mogelijk. Buiten onze openingstijden bent u hiervoor van harte welkom. Neemt u gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken, we zijn heel flexibel.

"We zijn weer gewoon geopend!"


Online winkelen blijft mogelijk

Winkelen hier op onze website blijft natuurlijk ook gewoon mogelijk. Bijna al onze stukken zijn online te bezichtigen en te bestellen. We komen ze graag coronaproof bij u thuis brengen!

Wilt u wat meer informatie over een artikel, of nog meer foto’s? Wilt u weten wanneer we het kunnen komen bezorgen bij u? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen, we zijn u graag van dienst.

Een goed gevoel bij Melenhorst

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Uitgebreide website
  • Alleen het mooiste antiek
  • Échte, persoonlijke service
  • Snelle, flexibele bezorging
  • 100% klanttevredenheid