We zijn regulier geopend

We zijn natuurlijk gewoon geopend en u bent van harte welkom om bij ons te komen winkelen, met of zonder afspraak!

Coronaveiligheid

Een bezoek aan onze winkel kan geheel coronaveilig plaatsvinden.

Hoewel een groot deel van de coronamaatregelen is komen te vervallen, vinden wij het belangrijk om nog steeds coronaveilig te werk te gaan. Ons pand is ruim, wordt goed geventileerd en schoongemaakt, en bij de kassa hangt een spatscherm. We zijn volledig gevaccineerd en bij klachten doen we een coronatest. Mocht u wensen hebben met betrekking tot het afstand houden of het dragen van een mondkapje, aarzelt u dan niet om dat door te geven; we zijn u graag ter wille.

In onze winkel van maar liefst 600 m2 kunt u in alle rust winkelen. Wilt u graag de winkel helemaal voor u alleen? Geen probleem! Maak daarvoor een afspraak met ons om buiten de openingstijden langs te komen.

"We zijn in januari alleen op afspraak geopend"


Online winkelen blijft mogelijk

Winkelen hier op onze website blijft natuurlijk ook gewoon mogelijk. Bijna al onze stukken zijn online te bezichtigen en te bestellen. We komen ze graag coronaproof bij u thuis brengen!

Wilt u wat meer informatie over een artikel, of nog meer foto’s? Wilt u weten wanneer we het kunnen komen bezorgen bij u? Aarzelt u dan niet om contact op te nemen, we zijn u graag van dienst.

Een goed gevoel bij Melenhorst

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Uitgebreide website
  • Alleen het mooiste antiek
  • Échte, persoonlijke service
  • Snelle, flexibele bezorging
  • 100% klanttevredenheid