Op dit moment zijn wij op zoek naar:
– Een Uurwerkhersteller (24 – 40 uur per week)
– Een Handige Duizendpoot (uren in overleg)

Vacature Uurwerkhersteller

Wie wij zoeken
Een all­round, gediplomeerde vakman/ ­vrouw die met diverse typen klokken uit de voeten kan. Je werkt gestructureerd en bewaart het overzicht. Je vindt het leuk om, naast je zelfstandige werkzaamheden, contact te hebben met klanten en collega’s. Klussen tussendoor, zoals bezorgingen, zijn geen probleem voor je en je bent in het bezit van rijbewijs B.

Het werk
Je belangrijkste taak is het repareren en opstellen van antieke klokken, zowel die van klanten als die voor de verkoop. Daarnaast draag je zorg voor de periodieke controle van de klokken op onze winkelvloer. Ook pak je tussendoor wel eens andere voorkomende klussen op en ben je soms het aanspreekpunt voor onze klanten.

Wat wij bieden
Bij ons kom je terecht in een fijn, stabiel familiebedrijf dat bestaat uit een winkel met aangrenzende werkplaats. Binnen de werkplaats heb jij je eigen klokkenatelier waar je in alle rust en zelfstandigheid kunt werken. Daarnaast zijn er natuurlijk diverse afstemmings- en gezelligheidsmomenten met de rest van het kleine team; wat ons betreft een perfecte afwisseling tussen solitair en in teamverband werken.
Je contract is in eerste instantie voor bepaalde tijd, maar wel met de intentie om een langdurige samenwerking aan te gaan. Je verdiensten zijn marktconform en hangen af van je ervaring; je secundaire arbeidsvoorwaarden zijn uiteraard ook meer dan in orde. De werkuren bepalen we samen, in overleg.

Heb je interesse? Dan nodigen we je van harte uit om ons te mailen (liefst met cv) op info@melenhorst.nl. Bellen mag natuurlijk ook; we vinden het leuk om op informele wijze eens met elkaar over de functie te spreken.

Vacature Handige Duizendpoot

Wie wij zoeken
Ben jij handig en werk je nauwkeurig en zelfstandig? Heb je ervaring met klokken of lijkt het je leuk om daarover te leren? Hou je van afwisselende werkzaamheden? Dan zijn we wellicht op zoek naar jou.

Het werk
Wij zoeken iemand (m/v) die onze uurwerkhersteller kan assisteren met het ophangen en testen van klokken en die daarnaast allerhande hand- en spandiensten kan verrichten. Hierbij valt te denken aan het ophalen en bezorgen van klokken en meubelen, het vervangen van lampjes in onze winkel, kleine onderhoudsklussen aan het pand en lichte restauratiewerkzaamheden aan meubels en klokken.

Wat wij bieden
Het gaat om een erg leuke en afwisselende baan. Het is een nieuwe functie binnen ons kleine familiebedrijf dus we kunnen de invulling ervan, zoals het aantal uren per week, helemaal samen bepalen. Ook senioren of jongeren die op zoek zijn naar een leuke bijbaan worden van harte uitgenodigd om te solliciteren.

Heb je interesse? Dan nodigen we je van harte uit om ons te mailen (liefst met cv) op info@melenhorst.nl. Bellen mag natuurlijk ook; we vinden het leuk om op informele wijze eens met elkaar over de functie te praten.

"Kom jij bij ons werken?"

Vacature Huishoudelijke Hulp