Wilt u weten wat uw antiek waard is? Dan kunt u het door ons laten taxeren. Wij zijn gespecialiseerd in taxaties van antieke klokken en meubelen.

Er zijn drie verschillende opties voor een mondelinge taxatie. Een taxatie op schrift is ook mogelijk, tegen een meerprijs.


Optie 1: Taxatie in onze winkel

Om u zoveel mogelijk over een klok of meubelstuk te vertellen, zien wij het stuk het liefst in werkelijkheid. Een mondelinge taxatie bij ons in de winkel kost 15 Euro.

"Wij voeren al 40 jaar lang met veel plezier en vakkennis taxaties uit"

Optie 2: Taxatie bij u thuis

taxaties

Ook kunnen wij bij u thuis komen taxeren. Het uurtarief hiervoor is 100 Euro, onze reistijd wordt hierbij meegerekend. De taxatie van één artikel duurt meestal niet langer dan een half uur. We proberen onze ritten te combineren, om zo te besparen op reistijd. Als u meerdere artikelen heeft, of een hele inboedel, dan kunnen we deze vaak vrij efficiënt taxeren. Informeert u gerust naar de mogelijkheden en een inschatting van de kosten.

Optie 3: Taxatie per foto

In veel gevallen is een taxatie op basis van foto’s ook mogelijk. De kosten hiervan bedragen 30 Euro voor het eerste artikel. Voor ieder volgend artikel rekenen we 10 Euro. Als u ons via onderstaand formulier enkele duidelijke foto’s toestuurt, gaan wij eerst na of taxatie mogelijk is. Daarna nemen we contact met u op om de betaling af te stemmen en een bel-afspraak in te plannen. Wij informeren u daarna telefonisch over de leeftijd, waarde en andere wetenswaardigheden over uw artikel.

Een schriftelijk verslag is eventueel ook mogelijk, tegen een meerprijs.

Taxaties

  • Wat is het doel van de taxatie (verplicht veld)?
  • Upload hier enkele duidelijke foto's van het artikel: binnen- en buitenkant, voor- en achterkant, totaalbeeld en details (verplicht veld)
    Sleep bestanden hierheen of

Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Een goed gevoel bij Melenhorst

  • 40 jaar ervaring in taxaties
  • Taxatie per telefoon, in de winkel of bij u thuis
  • Taxatie op schrift ook mogelijk
  • Maatwerk is altijd bespreekbaar
  • Vriendelijke service