Shopping on the Road is winkelen, bewonderen, proeven en genieten bij de zes mooiste winkels in en rondom Twello!

Op zaterdag 9 en zondag 10 december gooien zij hun deuren wagenwijd open en kunt u lekker snuffelen en de mooiste aankopen doen. Geen dertien-in-een-dozijn spul, maar echt mooie dingen met een verhaal: de lekkerste verse koffiebonen en thee soorten, de leukste brocante, vintage en upcycles, het mooiste antiek en de prachtigste classic cars.

Een weekend vol beleving
Dit jaar doet Melenhorst Klokken en Antiek voor de tweede keer mee met deze route en we hebben er zin in! Bij ons zal de vuurkorf gezellig staan te branden en het koor zingt heerlijke kerstliederen. Slijterij Pyk is aanwezig met een proeverij van wijnen en een Italiaanse kruidenlikeur. Tel daar de culinaire hapjes bij op van De Borrelmeid en het recept is compleet voor een heerlijk winterweekend! Kijk uw ogen uit met al het moois in onze winkel, of neem een kijkje aan de werktafel van onze klokkenmaker. Op zondag is er de gelegenheid om een gratis kloktaxatie te laten uitvoeren door Sander.

Van alles te doen
Daarnaast is er héél veel meer te doen bij de andere ondernemers! Neem zelf de gereedschappen ter hand om iets moois te maken, of leun juist lekker achterover om de geuren van de palingroker of versgebrande koffie in u op te nemen. Stil uw grote trek bij één van de winterse foodtrucks, laat een lijntekening van uw gezin maken, of een op maat gemaakt kerststuk. Vergaap u aan de Midwinterhoornblazers of koop één van de lokale delicatessen voor thuis. Kortom: u zult u niet vervelen!

Bezoek ons alle zes
De zes locaties liggen in een straal van een paar kilometer, prima te fietsen dus! Ook de auto kan overal goed en gratis geparkeerd worden. U begint op de locatie van uw keuze en bepaalt zelf de volgorde van uw route. Heeft u van alle zes de locaties een stempel op uw flyer, dan krijgt u een attentie mee naar huis én maakt u kans op een prachtig prijzenpakket.

Meer informatie vindt u op Overzichtspagina Shopping on the Road of via één van de knoppen hieronder

Hopelijk tot ziens op zaterdag 9 of zondag 10 december!

"Een verrassende route langs lokale en unieke winkels"

U kunt Shopping On The Road volgen via Facebook en Instagram:

Een goed gevoel bij Melenhorst

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Uitgebreide website
  • Alleen het mooiste antiek
  • Échte, persoonlijke service
  • Snelle, flexibele bezorging
  • 100% klanttevredenheid