De verrassende route langs duurzame en lokale ondernemers!

Op 10 en 11 december van 10:00-17:00 uur openen winkels en werkplaatsen in Twello de deuren voor u. Er zijn lekkere hapjes en drankjes, gezellige vuurkorven en er is van alles te doen.

U kunt heerlijk rondkijken bij de deelnemende ondernemers, demonstraties volgen en er zijn workshops. Een weekend vol beleving en helemaal gratis!

Dit jaar doet Melenhorst Klokken en Antiek voor het eerst mee met deze route en we hebben er zin in! Ook bij ons zal de vuurkorf gezellig staan te branden en kunt u onder het genot van een hapje en drankje uw ogen uitkijken in onze winkel.

En wat ook heel bijzonder is: onze klokkenmaker stelt zijn reparatie-atelier voor twee dagen open en vertelt u alles over zijn vak. U krijgt te zien hoe hij een klok uit elkaar haalt, wat hij dan aantreft en hoe hij te werk gaat bij de reparatie. Klokreparatie is een echt ambacht en er zijn nog maar heel weinig reparateurs van mechanische klokken te vinden. Een bijzonder kijkje achter de schermen dus!

"Een verrassende route langs lokale en unieke winkels"

Shopping on the road

Bent u benieuwd wat wij en de andere ondernemers die dagen nog meer voor u in petto hebben? Lees dan onze posts op social media voorafgaand aan dit heerlijke weekend. U kunt Shopping On The Road volgen via Facebook en Instagram:

We zien u graag op 10 en 11 december. U kunt starten in onze winkel, waar u een flyer krijgt met daarop de overige adressen. Bij ieder adres krijgt u een stempel en bij een volle stempelkaart krijgt u een leuk presentje!

Tot ziens bij Shopping on the Road!

Een goed gevoel bij Melenhorst

  • Ruim 40 jaar ervaring
  • Uitgebreide website
  • Alleen het mooiste antiek
  • Échte, persoonlijke service
  • Snelle, flexibele bezorging
  • 100% klanttevredenheid