Heilig Hartbeeld

Ref.nr: .

Beeld van het Heilig Hart van Jezus. Een prachtig beeld, vol spirituele betekenis, dat veel te vinden is in kerken. Het staat symbool voor al de liefde, al de compassie, die Christus in zich heeft, maar ook voor al het lijden dat Hij heeft moeten ondergaan.

Paus Johannes Paulus II sprak: “… het Heilig Hart van Jezus, het Hart dat tweeduizend jaar geleden begon te kloppen in de schoot van de gezegende Maagd Maria, die het vuur van Gods liefde in de wereld bracht.

Dit Hart van Christus bevat een boodschap voor ons allen. Het spreekt ook tot de hedendaagse wereld. In een maatschappij waar techniek en informatiewetenschappen zich met grote schreden ontwikkelen en waar we ten prooi vallen aan duizenden, vaak tegenstrijdige belangen, riskeren we onze kern te verliezen, de kern van onszelf. Door Zijn Hart aan ons te tonen herinnert Jezus ons boven alles dat Hij hier is, in het innerlijk van de persoon, waar de bestemming van ieder van ons ligt besloten, dood of leven in de breedste zin. Hijzelf geeft ons leven in overvloed, Hij maakt het mogelijk om ons hart, die tot nu toe verhard was door onverschilligheid en egoïsme, te openen voor een verhevener vorm van liefde.

Het Hart van de Gekruisigde en Verrezen Christus is de onuitputtelijke bron van genade die iedere persoon altijd kan bereiken: liefde, waarheid, barmhartigheid …”

U bent van harte welkom in onze winkel om dit Heilig Hart beeld in werkelijkheid te komen bekijken. Online of telefonisch bestellen is ook mogelijk; bezorging is gratis.

Beschilderd gips
Hoogte: 52 cm
Datering: ca. 1900

Verkocht

Een goed gevoel bij Melenhorst

  • Dit beeld is volledig nagezien
  • Certificaat van echtheid
  • Verzorgde winkel en heldere prijzen
  • Persoonlijke service en advies
  • Kosteloze verzending binnen Europa
  • Online reserveren of bestellen mogelijk