Bronzen beeld Golfer

Ref.nr: BB19.

Een mooi bronzen beeld van een golfer.

Het beeldje is een prachtig gemaakte reproductie. We hebben gekozen om deze beelden op te nemen in ons assortiment omdat ze van een heel goede kwaliteit zijn, voor een vriendelijke prijs. Het beeld is voorzien van signering, brons kwaliteitszegel en serienummer.

Dit beeld, dat een golfspelende man laat zien, is gesigneerd ‘Milo’. Dit is het pseudoniem van de Portugese kunstenaar Miguel Fernando Lopez. Miguel Fernando Lopez werd geboren op 12 juni 1955 in Lissabon. Zijn vader was antiquair en zo ontwikkelde Miguel een passie voor de beeldhouwkunst. Hij besloot om kunst en beeldhouwen te gaan studeren aan een universiteit in Lissabon en studeerde ook een aantal jaren in in Rome en Venetië. Eenmaal terug in Lissabon verkocht Milo zijn eerste bronzen sculpturen aan een Duitse ondernemer die erg enthousiast was over zijn werk. Tegenwoordig werkt hij nog steeds voor deze ondernemer en diens bronsgieterij, als freelance kunstenaar.

Een bijzondere aanschaf of een mooi cadeau voor iemand die van golf houdt!

U bent van harte welkom in onze winkel om dit beeld van een golfspeler in werkelijkheid te bekijken. Online of telefonisch bestellen is ook mogelijk; het beeld wordt dan kosteloos en snel bij u thuisbezorgd. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Bronzen beeld
Replica
Voorzien van keurmerken
38 cm hoog

Een goed gevoel bij Melenhorst

  • Grote collectie beelden
  • Hoge kwaliteit
  • Verzorgde winkel en heldere prijzen
  • Persoonlijke service en advies
  • Gratis bezorging binnen Nederland en België
  • Online reserveren of bestellen mogelijk