Bronzen beeld Ballerina

Ref.nr: BB07.

Prachtig beeld van een dansende ballerina.

Het zuiver bronzen beeldje is een prachtig gemaakte reproductie, voorzien van signering, brons kwaliteitszegel en serienummer. We hebben gekozen om deze nieuwe beelden op te nemen in ons assortiment omdat ze van heel goede kwaliteit zijn, voor een vriendelijke prijs. Het beeldje is 29 cm hoog.

Het beeldje is gesigneerd ‘Milo’; het pseudoniem van de Portugese kunstenaar Miguel Fernando Lopez. Miguel Fernando Lopez werd geboren op 12 juni 1955 in Lissabon en is een Portugese kunstenaar. Zijn vader was antiquair en zo ontwikkelde Miguel een passie voor de beeldhouwkunst. Hij besloot om kunst en beeldhouwen te gaan studeren aan een universiteit in Lissabon en studeerde ook een aantal jaren in in Rome en Venetië. Eenmaal terug in Lissabon verkocht Milo zijn eerste bronzen sculpturen aan een Duitse ondernemer die erg enthousiast was over zijn werk. Tegenwoordig werkt hij nog steeds voor deze ondernemer en diens bronsgieterij, als freelance kunstenaar.

U bent van harte welkom in onze winkel om dit bronzen ballerinabeeld in werkelijkheid te bekijken. Online of telefonisch bestellen is ook mogelijk; het beeld wordt dan kosteloos bij u thuisbezorgd. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Ballerina
Bronzen beeld
Marmeren voet
Hoogte: 29 cm

Een goed gevoel bij Melenhorst

  • Grote collectie beelden
  • Verzorgde winkel en heldere prijzen
  • Persoonlijke service en advies
  • Gratis bezorging binnen Nederland en België
  • Online reserveren of bestellen mogelijk