Bronzen beeld Arabesque

Ref.nr: BB09.

Fraai beeld van een balletdanseres die een arabesque maakt.

Het beeldje is een prachtig gemaakt nieuw beeld. We hebben gekozen om deze nieuwe beelden – naar antiek voorbeeld – op te nemen in ons assortiment omdat ze van heel goede kwaliteit zijn, voor een vriendelijke prijs. Het beeld is voorzien van signering, brons kwaliteitszegel en serienummer. Het is 32 cm hoog.

Het beeld is gesigneerd ‘NamGreb’; dit is het pseudoniem van Franz Xavier Bergman (of Bergmann), de eigenaar van een Weense gieterij. In 1900 nam hij de in 1860 door zijn vader opgerichte gieterij over. Hij stond bekend om zijn gedetailleerde en kleurrijke werk. Hij maakte ook wel eens erotische beelden en om deze reden signeerde hij zijn werken met een pseudoniem, zodat zijn identiteit geheim bleef. Veel van de bronzen beelden van de jaren 1900 waren nog gebaseerd op ontwerpen uit zijn vaders werkplaats.

U bent van harte welkom in onze winkel om dit bronzen beeld in werkelijkheid te bekijken. Online of telefonisch bestellen is ook mogelijk; het beeld wordt dan kosteloos bij u thuisbezorgd. Informeert u gerust naar de mogelijkheden.

Balletdanseres in pose Arabesque
Bronzen beeld
Marmeren voet
Hoogte: 32 cm

Op dit moment niet uit voorraad leverbaar
Levertijd ca. 12 weken

Een goed gevoel bij Melenhorst

  • Grote collectie beelden
  • Verzorgde winkel en heldere prijzen
  • Persoonlijke service en advies
  • Gratis bezorging binnen Nederland en België
  • Online reserveren of bestellen mogelijk